Gevelreiniging: hoe het werkt

Gevelreiniging bij Particulier en Bedrijf

Gevelreiniging wint snel aan populariteit. Waar vroeger pas gevelrenovatie plaats vond bij technische gebreken, kiest men nu vaker voor gevelreiniging omdat het gewoon mooi is. 

Er zijn diverse technieken om een vervuilde gevel te reinigen. Het is belangrijk om de techniek te kiezen die het beste bij jouw type gevel en vervuiling past. Op deze pagina vind je informatie over de verschillende reinigingstechnieken, en de zaken waar je op moet letten.

Veel voorkomende problemen

Hoe het werkt

Informatie over jouw gevelreiniging in 3 stappen:

foto van je gevel
1. Foto’s

Maak één of meerdere foto’s van je gevel.

bijlagen gevelreiniging2. Uploaden

Verstuur je gegevens samen met je foto’s naar ons toe via het formulier.

offerte gevelreiniging3. Informatie

Ontvang jouw info!

Gevelreiniging: hoe het werkt

Er bestaan 3 basistechnieken voor het reinigen van gevels. Het is belangrijk dat je de juiste techniek kiest voor het gevelreinigen.

Stoomcleanen is de meest milde vorm van gevelreiniging. Hierbij gebruik je enkel heet water onder hoge druk. Wanneer je zwaardere vervuiling op je gevel hebt, dan is powercleanen een alternatief. Bij powercleanen gebruik je naast water een reinigingsmiddel dat de vervuiling in je gevel oplost. En voor de zwaarste vervuiling kun je kiezen voor mineraalwassen. Daarbij blaas je water met een mineraal tegen de gevel. Het mineraal poetst door de inslag de vervuiling van je gevel.

Let op: een verkeerd gekozen reinigingstechniek kan je gevel onherstelbaar beschadigen. Informeer daarom vooraf goed naar de mogelijkheden voor jouw gevel, of vraag hier informatie aan.

Gevelreiniging

3 Technieken voor het reinigen van je gevel:

Stoomcleanen

Reinigen met alleen water onder hoge druk.
Meer weten over stoomcleanen >

Powercleanen

Reinigen met water plus een reinigingsmiddel.
Meer weten over powercleanen >

Mineraalwassen

Reinigen met water onder lage druk en mineralen.
Meer weten over mineraalwassen >

Info aanvragen

Nieuws

Dorpsstraat krijgt kasseien terug

19 april , 2018|0 Comments

De kasseien worden gelegd van gevel tot gevel, om het gezellige dorpsgevoel van vroeger terug te krijgen. Voor de fietsers zullen we comfortstroken aanleggen. Er komt ook extra groen in Hansbeke Dorp.” De spoorwegovergang pal in het dorp gaat op termijn onherroepelijk dicht. Joeri Seymortier De ...

Rode winkelpui kledingzaak DOS moet weg

18 april , 2018|0 Comments

De huurder van de winkelruimte in de De Kempenaerstraat 1/F moet de gevel uiterlijk eind volgende week in de oorspronkelijke staat hebben teruggebracht. Dat laat burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest weten aan de gemeenteraad. “De kleur van de gevel maakt een grove inbreuk op wat ...

Opendeurdagen: De Gevelgroep biedt totaalservice voor uw gevel !

18 april , 2018|0 Comments

De klant moet niet langer een beroep doen op twee firma's maar kan een perfect vernieuwde gevel meteen combineren met de plaatsing van nieuwe ramen en deuren. De Gevelgroep gebruikt hiervoor de producten van Willco, een Aalsterse producent van hoogwaardige producten voor gevelisolatie.

Voorbeelden

Gerelateerd